O nama

Višegodišnje poverenje i zadovoljstvo velikog broja naših pacijenata najbolja su preporuka za zdravstvenu ustanovu Medilek, koja iz godine u godinu beleži rast broja novih pacijenata kako iz zemlje tako i iz inostranstva.

Stručni lekarski tim zdravstvene ustanove Medilek čine stalno zaposleni lekari iz oblasti ginekologije, plastične, estetske i rekonstruktivne hirurgije i dermatologije, kao i stručni konsultanti, iskusni lekari iz oblasti ginekologije, hirurgije, interne medicine, urologije, radiologije i patologije. Multidisciplinarnim pristupom usavršavamo kvalitet naših usluga, jer verujemo da je posvećenost pacijentu naša velika prednost.

Zdravstvena ustanova Medilek u svom sastavu ima Specijalnu bolnicu za ginekologiju i ambulantno-poliklinički deo. Ambulantno-poliklinički deo posluje u skladu sa savremenim standardima za izvođenje dijagnostičkih i terapijskih procedura. Ambulante i ordinacije opremljene su najsavremenijom opremom visokih tehnoloških mogućnosti koja omogućava pouzdanu i efikasnu dijagnostiku, izvođenje svih vrsta ambulantnih intervencija i pružanje kvalitetne nege.

Operacioni blok bolnice raspolaže sa dve hirurške sale, a u okviru operacionog bloka izvode se kako manje tako i opsežne operacije iz oblasti ginekologije, estetske i rekonstruktivne hirurgije, urologije, opšte i onkološke hirurgije. Smeštajni kapaciteti bolnice omogućavaju vrhunsku postoperativnu negu i celodnevnu brigu o pacijentima.

Zahvaljujući efikasnoj organizaciji, svojom stručnošću i kvalitetom pruženih usluga, opravdavamo poverenje koje nam ukazujete. 

Visokim kvalitetom rada i stalnim usavršavanjem trudimo se da pratimo svetske trendove i da učvrstimo lidersku poziciju u pružanju medicinskih usluga.

Poštovanje pravila struke, moralnih i etičkih normi, međunarodnih standarda kao i sprovođenje dobre kliničke prakse, imperativ su rada naše ustanove.

Mi smo iskusan tim koji pružanjem usluga najvišeg kvaliteta radi na očuvanju Vašeg zdravlja.

Trudimo se da budemo korak ispred drugih, da stvaramo instituciju bolju od njenih pojedinaca.